Szerviz Miskolc  »  Rendszergazdai szolgáltatás, szerver üzemeltetés, Informatikai rendszerüzemeltetés

Rendszergazdai szolgáltatás, szerver üzemeltetés, Informatikai rendszerüzemeltetés vállalkozásoknak

Szakszerű segítség Miskolcon és Borsod megyében számítástechnikai problémára vállalkozásoknak.


Szolgáltatásaink csak átalánydíjas szerződésben elérhetőek!


Microsoft Kisvállalati Termékspecialista : Rendszergazda, szerver üzemeltetés


Szakembereink az alábbi feladatokat szakszerűen megoldják: Rendszergazdai szolgáltatás, szerver üzemeltetés, rendszerfelügyelet. - szerviz-miskolc.hu, Borsod Megye

Várjuk szervizünkben! Miskolc, Meggyesalja utca 93. » 
Szolgáltatásaink árjegyzéke
  Microsoft Kisvállalati Termék Specialista - Microsoft Small Business Specialist   Acer Pont : Acer Point - Acer Channel Partner   Dell Regisztrált Partner : Dell Registered Partner   Intel termékintegrátor - Intel Product Integrator   Microsoft Regisztrált Partner : Microsoft Registered Partner  


Az informatika és az internet terjedésével vállalkozásunk adatai óhatatlanul is illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Érdemes tehát tisztában lennünk az információbiztonság fogalmával, és alkalmaznunk is azt, sőt akár szakértő cég segítségét is igénybe vehetjük.

Sokszor nem is tudjuk mennyit érnek az adataink. A vállalati információs rendszerek sérülései igen kellemetlen helyzeteket idézhetnek elő. Az üzleti-, vagy hivatali titkok kiszivárgása az anyagi veszteséget jelenthet, emellett jogi következményeket is maga után vonhat. Még piaci visszaesés is előfordulhat, ha egy cég beszállítóiról és vevői szerződéseiről, vagy például ügyfeleiről tudnak meg információkat nemkívánatos személyek. Ezért fontos, hogy tisztában legyünk, mit takar az Információbiztonság (information security) fogalma: "Az információ bizalmasságának, sértetlenségének és rendelkezésre állásának megőrzése; továbbá, egyéb tulajdonságok, mint a hitelesség, a számonkérhetőség, a letagadhatatlanság és a megbízhatóság, szintén ide tartozhatnak."

Rendszerépítés, informatikai rendszer üzemeltetés, Rendszergazdai szolgáltatás, szerver üzemeltetés - Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod Megye
Magyarország gazdasági fejlődésének eredményeként a nemzetgazdaság, a közigazgatás valamennyi területén meghatározóvá vált az informatika eszközök és rendszerek megfelelő alkalmazása, melynek segítségével hozzuk létre, dolgozzuk fel, továbbítjuk és fogadjuk, rendezzük és őrizzük adatainkat és információinkat. Ezen a folyamatok nélkül már elképzelhetetlenek lennének mindennapi tevékenységeink. Az adatok, információk bizalmassága, hitelessége, sérthetetlensége, reprodukálhatósága minden szervezet számára kulcskérdés. Szakmai és gazdasági szempontból is elsőrendű feladat az adatok és az információk védelme, az adatkezelő rendszerek funkcionalitásának és rendelkezésre állásának folyamatos biztosítása.

Annak érdekében, hogy az információk megfelelően védettek legyenek, az alábbiakat kell biztosítani:

bizalmasság – az információ csak az arra felhatalmazottak számára legyen elérhető;
sértetlenség – az információk és a feldolgozási módszerek teljességének és pontosságának megőrzése;
rendelkezésre állás – annak biztosítása, hogy a felhatalmazott felhasználók hozzáférjenek az információkhoz, amikor szükséges.

Az információbiztonság nemcsak az informatika területére korlátozódik, hiszen történhet visszaélés egy kinyomtatott anyaggal, vagy jelszavaink gondatlan kezelésével. Tehát nem elegendő csak a legjobb és leghatékonyabb vírusirtók, tűzfalak használata, ki kell alakítani egy komplex információbiztonsági szemléletet. Ennek keretében meg kell határoznunk a védelmi követelményeket és kockázatelemzést végezni. Ennek során figyeljük meg a vállalkozásunkban:

Microsoft Kisvállalati Specialista : Microsoft minősítés a kisvállalatok számára épített informatikai rendszerek megfelelőségére az infomációbiztonságot, és annak alkalmazását;
felügyeljük és osztályozzuk eszközeinket;
a személyzeti biztonságot;
a fizikai és környezeti biztonságot;
a kommunikációs és működési irányítást;
a hozzáférések ellenőrzését;
a rendszerfejlesztést és karbantartást;
az információvédelmi biztonsági incidensek kezelését;
az üzletmenet irányítását.
Az eredmények tudatában tűzzük ki a célokat, határozzuk meg a feladatokat, felelősségeket, alakítsuk ki a szabályozást. Amint működőképessé válik a rendszer csak a folyamat állandó figyelése, és logikus továbbfejlesztése lesz a feladatunk.  Az Ön és munkatársai ideje aranyat ér. Ne pazarolja!

Szolgáltatásaink:Új szolgáltatásunk: online javítási állapot info - Online szerviz információ javítási állapotról